Baranyi is az Imola Bau csapatát erősíti

baranyi_miklos

Eger | A pillanatnyi forma dönthet majd – állítja Tóth György.
Az Imola Bau Kft. egri kispályás bajnokának csapatvezetője
szerint együttese nehéz csoport tagjaként lép pályára
a hétvégi XXIII. Imola–Hírlap-kupa teremlabdarúgó-tornán.
– Úgy indult a 2008-as bajnokság, hogy simán tudunk nyerni, aztán mégsem így lett – tekintett vissza a tavalyi kispályás esztendőre Tóth György.
– Ha nem lett volna a Hegedűs Fuvarozás, amely gárda pontot csípett az Eger-Kapu Imperiáltól, akkor nem mi, hanem legfőbb riválisunk örülhetett volna. Az első két helyen végzett együttes kiemelkedett a mezőnyből, ám ezúttal nekünk sikerült a győztes befutó.

 

Hét éve kupagyőztesként végeztek

A torna névadó főszponzorának csapata az egri városi kispályás bajnokságban immár hét aranyéremnél jár. A Tóth György vezette együttes tavaly ismét fellépett a dobogó tetejére majd a Bajnokok Tornáját is elhódította az elsőséget. Korábban öt alkalommal (2001–2005) láthatta a közönség az Imola–Hírlap-kupán a megyeszékhelyi társulatot. Kétezerkettőben nem is akadt jobb Szabó Lászlóéktól, míg 2004-ben a harmadik helyen az akkoriban Besenyei Ferencet is soraikban tudó egriek. Az Imola Bau összesített mérlegén 19 mérkőzésen aratott 10 győzelem és 9 vereség (egy büntetőkkel) szerepel, 43 lőtt és 38 kapott góllal.

– A torna névadó főszponzorának csapataként első helyezettként futottak be a 2002-es Imola–Hírlap-kupán is, és szereztek bronzérmet 2004-ben. Most mi az elvárás a játékoskerettel szemben?
– Bár szerettünk volna, de az előző években elsősorban azért nem szerepeltünk a tornán, mert labdarúgóink többsége a rendezvényen induló nagypályás klubokat erősítette. Hiányzók emiatt ez évben is lesznek, Csohány Gábor (Egri FC) és Ragó Bence (Mezőkövesd) személyében, míg a derékproblémákkal küszködő Béres Mihály játéka erőses kérdéses.

– A pótlásunkról azonban bátran lehetett gondoskodni, ugyanis megkötés nincs a pályára lépőket illetően.
– Távolba nem tekintettünk, testvércsapatunk, az Szépítész Kft. gárdájából Baranyi Miklóst és Nánási Józsefet hívtuk meg a hétvégi meccsekre.

- Csoportbeli ellenfeleikről már írtunk lapunkban, ezen információk alapján hogyan ítéli meg a továbbjutási esélyeket?
– Az előzetes hírek szerint a mi négyesünk jóval nehezebbnek ígérkezik a délelőtti kvartett gárdáitól. Úgy vélem, hogy a pillanatnyi forma dönthet majd a helyezések sorsáról. Akkor sem leszünk elkeseredve, ha az erős négyesből nem tudunk vasárnapra kvalifikációt szerezni, azonban a célunk természetesen az, hogy a másnapi folytatásban is érdekeltek legyünk.

 
IMOLA BAU Kft.

Központ:
3300 Eger, Kossuth Lajos u. 6.
tel.: (+36) 36/512-550
fax: (+36) 36/513-449

Építőanyag kereskedés:
3300 Eger, Faiskola u.3.
tel.: (+36) 36/515-014
fax: (+36) 36/413-483


Copyright © 2011 IMOLA BAU Kft. | Minden jog fenntartva | arttitude design